PROGRAMUL PRIVIND PRODUCEREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE: EOLIANĂ, GEOTERMALĂ, SOLARĂ, BIOMASĂ, HIDRO

Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 370 din 01 iunie 2010:

Art.1. Administraţia Fondului pentru Mediu organizează sesiune de finanţare a proiectelor în cadrul Programului privind producerea energiei din surse regenerabile..

Art.2. Se aproba sesiunea de depunere a proiectelor, etapa a sesiunii de finantare, in perioada 15 iunie – 15 iulie 2010.

Art.3. Suma alocata sesiunii de finantare, este de 440.000 mii lei.

Art.4. Direcţia Analiză Proiecte duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.

Art.5. Prezenta dispoziţie se publică pe pagina de internet a Administraţiei Fondului pentru Mediu, la secţiunea „Programul privind producerea energiei din surse regenerabile: eoliană, geotermală, solară, biomasă, hidro”.

Ghid de finantare a Programului privind cresterea productiei de energie din surse regenerabile, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 341/21.V.2010

În cadrul şedinţei Comitetului de Avizare din 18.02.2010 si 03.03.2010 s-au stabilit proiectele acceptate spre finantare din Fondul pentru Mediu, depuse in cadrul Programului privind producerea energiei din surse regenerabile: eoliana, geotermala, solara, biomasa si hidro.Sesiunea 09-27.11.2009.

– Proiecte Aprobate (Anexa 1)

Mentionam ca solicitantii declarati acceptati pentru finantare vor fi instiintati prin scrisoare de selectare si contactati de personalul AFM pentru negocierea transelor de finantare si stabilirea vizitei de cota zero in vederea incheierii contractelor de finantare.

Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 253 din 29 octombrie 2009:

Art.1. În perioada 09-27 noiembrie 2009, Administraţia Fondului pentru Mediu organizează sesiune de depunere a proiectelor în cadrul Programului privind producerea energiei din surse regenerabile: eoliană, geotermală, solară, biomasă, hidro.

Art.2. Prezenta dispoziţie se publică pe pagina de internet a Administraţiei Fondului pentru Mediu la secţiunea „Programul privind producerea energiei din surse regenerabile: eoliană, geotermală, solară, biomasă, hidro”.

Art.3. Direcţia Tehnică duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.

# Ordinul ministrului mediului nr. 1342 / 15.10.2009 pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind producerea energiei din surse regenerabile: eoliană, geotermală, solară, biomasă şi hidro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.