Proiecte cu happy-end – CODECS si Bookfest iti ofera o bursa la cursul de Management de Proiect

codecs.jpgTe intrebi cum poti anticipa o parte din problemele pe care le vei
intalni in cadrul unui proiect? Vrei sa afli cum le poti rezolva?
Urmeaza un curs de Management de Proiect! CODECS si Bookfest iti ofera
sansa de a castiga o bursa la cursul Management de Proiect, prezentat
in cooperare cu The Open University – Marea Britanie.

Ai ocazia sa dobandesti cunostintele si tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv a proiectelor cu o componenta tehnologica. In plus, dobandesti experienta practica in utilizarea tehnicilor de management in cadrul unui proiect real.

Trimite pana la data de 10 iunie un eseu cu tema "Rolul cartilor in dezvoltarea profesionala", de maxim 2 pagini, la adresa de e-mail [email protected] .

Concursul este jurizat de Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS si de Cristina Poterasoiu, Director Executiv al Asociatiei Editorilor din Romania.

Pe data de 14 iunie afli daca ai castigat bursa in valoare de 1.100 Euro oferita de CODECS pentru cursul Management de Proiect!

Nu mai sta pe ganduri si asterne-ti gandurile pe hartia… electronica!

Detalii curs: Cursul are o puternica orientare practica, analizeaza probleme reale din viata organizatiilor si prezinta metode de solutionare, fiind  recunoscut de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA), iar Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor l-a autorizat prin decizia CNFPA nr. 6134 din 23.12.2008.

Cursul Management de Proiect are o durata de 6 luni si se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.

Datorita sistemului educational Open Learning, cursantii nu trebuie sa-si intrerupa activitatea profesionala pe durata celor 6 luni ale cursului. Fiecare cursant poate studia in timpul liber, sistemul imbinand armonios studiul individual cu asistenta in cadrul tutorialelor (intalniri cu durata de 3 ore, organizate sambata, de 4 ori pe parcursul celor sase luni de curs), precum si in cadrul celor doua Ateliere Aplicative (Day Schools – intalniri cu caracter academic in cadrul carora se recapituleaza materialul de studiu si se rezolva exercitii specifice in vederea sustinerii examenului).

Tutorii sunt practicieni cu o experienta de peste 5 ani in management de proiect, acreditati din punct de vedere academic si pedagogic, detinand si certificari internationale.

Detalii Bookfest: Asociatia Editorilor din Romania (AER) organizeaza, sub egida Federatiei Editorilor din Romania, a V-a editie a Salonului de Carte Bookfest intre 9 si 13 iunie 2010, la Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti. Bookfest a devenit una dintre manifestarile culturale cele mai importante pentru legatura dintre scriitori si cititori, la care accesul vizitatorilor ramane liber. 

AER a desemnat Spania ca tara invitata a Salonului din acest an, cu intentia de a lansa o traditie de prezenta internationala tot mai ampla in Pavilionul 13. Valoarea operelor literare si artistice, numeroasele traduceri ale autorilor spanioli, clasici si contemporani, publicate in Romania, dar si ale autorilor romani publicate tot mai mult in spaniola sunt principalele argumente ale invitarii Spaniei la aceasta editie.

Vor fi organizate diverse mese rotunde cu sase romancieri, doi dramaturgi si doi traducatori spanioli impreuna cu colegii de breasla romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.