Programul Rabla pentru firme si institutii se prelungeste pana pe 31 octombrie

masini.jpg

masiniAdministratia Fondului de Mediu (AFM) a prelungit pana pe 31 octombrie 2013 termenul pentru depunerea si validarea dosarelor firmelor si institutiilor publice in Programul “Rabla”.

Termenul-limita fusese stabilit initial pentru data de 30 august, fiind prelungit apoi pana la 30 septembrie. Chiar si asa, AFM nu a reusit sa distribuie decat 1.607 tichete din cele 3.903 disponibile.

Prin Programul “Rabla”, Administratia Fondului pentru Mediu a emis initial 3.000 de tichete valorice pentru persoanele juridice – operatori economici si institutii publice.

Pe 10 septembrie, printr-o dispozitie a presedintelui AFM, numarul tichetelor pentru persoane juridice a fost suplimentat cu 903, reprezentand numarul de tichete ramase dintre cele repartizate colectorilor pentru persoane fizice.

In iulie, dupa prima etapa de evaluare si validare a dosarelor, 378 de tichete urmau sa fie repartizate celor 81 de persoane juridice validate pana la acel moment, 105 tichete revenind Ministerului Afacerilor Interne.

In urma celei de-a doua etape, in august, au fost validate dosare pentru alte 254 de tichete, 132 urmand sa revina Postei Romane.

La sfarsitul lunii septembrie, au fost validate alte dosare, pentru un numar de 975 de tichete.

Document anexat:

Lista persoanelor juridice si institutii acceptate in Programul Rabla (PDF)

Lista persoanelor juridice si institutii respinse (PDF)

Sursa: Administratia Fondului de Mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.