S-a lansat sectiunea web a Platformei Comunitatilor Locale Riverane Dunarii

CIO-SUERD-logo.jpg

CIO-SUERDIn urma recentei Reuniuni Speciale a Clubului Suporterilor Regiunii Dunarii de la Palatul Parlamentului (26 septembrie 2013), in atentia tuturor celor interesati de proiectele si finantarile dunarene ce vor fi in curand efective, va invitam sa consultati noua sectiune web special dedicata Platformei Comunitatilor Locale Riverane Dunarii (CLDR) la adresa:

http://www.HouseofEurope.ro/CLDR/index.html

Sectiune web contine detalii despre modul de functionare al Platformei CLDR, animata prin Centrele de Competitivitate si Training ce vor fi create si conectate in viitorul apropiat, precum si prezentarea pe scurt a evenimentelor, potentialului de expertiza, a directiilor de actiune, a beneficiarilor si partenerilor care s-au alaturat pana in prezent.

Mentionam ca deja Coordonatorul Ariei Prioritare pentru Cooperare SUERD, Dr. Kurt Puchinger, a adresat in scris felicitari pentru aceasta initiativa asupra careia si-a exprimat convingerea ca “va sprijini puternic implementarea SUERD”.

Pentru informatii suplimentare si asupra beneficiilor afilierii, cei interesati ne pot contacta la tel./fax: 021.230.49.97.

Sursa: EuroLink

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.