Proiect de eficientizare a activitatii in Primaria Arad, finantat prin MDRAPFE

images.jpg

Primaria Arad a incheiat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) avand ca obiect acordarea unei finantari nerambursabile destinata implementarii proiectului cu titlul “Planificare strategica si management al performantei la nivelul municipiului Arad prin instrumentul Balanced Scorecard – Tablou de Board echilibrat”, informeaza reprezentantii administratiei locale. Potrivit sursei citate, valoarea finantarii este de 422.390 lei, contributia municipalitatii aradene fiind de 2%.

“Obiectivul general al acestui proiect care se va derula pe o perioada de 12 luni il constituie optimizarea proceselor de management al performantei la nivelul Primariei Municipiului Arad, scopul final fiind de eficientizare a activitatii la nivel de institutie. Mai intai se va realiza un studiu privind situatia actuala a managementului performantei si urmarirea indicatorilor strategici, iar ulterior se va dezvolta si introduce instrumentul intitulat Balanced Scorecard“, a declarat primarul Gheorghe Falca.

Balanced Scorecard a fost initiat acum 20 de ani si este folosit cu succes de mii de companii din intreaga lume pentru o crestere accelerata a performantei. Sursa citata a mai mentionat ca acesta este si scopul administratiei locale aradene, care, pana sa ajunga in acest punct, a facut toti pasii necesari pentru implementarea respectivului sistem de management al activitatii.

“Am semnat accesarea unui fond european care va duce la realizarea unui studiu de management in Primaria Municipiului Arad. in aceste 12 luni de activitate se va realiza o noua functionabilitate, generand o relatie mai buna in interiorul primariei si, bineinteles, in relatia primariei cu exteriorul. Va putem spune ca Aradul a fost printre primele orase care au avut managementul documentelor, a avut Certificare ISO 9001, iar lucrul acesta ne-a permis sa accesam acest fond european”, a adaugat primarul Gheorghe Falca.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.