Proiectarea si managementul proiectelor europene

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) – Compartimentul Pregatire Antreprenoriala – organizeaza cursul postuniversitar cu tema “PROIECTAREA SI MANAGEMENTUL PROIECTELOR EUROPENE“, program conceput si organizat in colaborare cu Universitatea Politehnica Bucuresti – Centrul pentru Tehnologii Avansate (UPB-CTANM) cu scopul de a pregati specialisti capabili sa redacteze si sa managerieze proiecte finantate din fondurile Uniunii Europene.

 

Prin continutul, conceptia si modul de organizare, programul raspunde cerintelor de perfectionare continua pentru adulti, iar utilizarea metodelor moderne de predare impreuna cu experienta teoretica si practica a lectorului, dnul Prof.dr.ing.Andrei Szuder- manager a numeroase proiecte si evaluator independent, asigura un grad inalt de interactivitate si pragmatism. In cadrul cursului se invata abordarea si realizarea concreta de propuneri de proiect pentru finantare din Fondurile Structurale si programe de cooperare (Programul Cadru 7, Longlife Learning).

Pana in prezent au fost 9 editii ale cursului, la care au participat peste 250 persoane.

Cursul se adreseaza: mangerilor si specialistilor din firmele care doresc sa acceseze programe de finantare nationale si internationale, cu precadere ale Uniunii Europene, prin depunerea de proiecte; tinerilor absolventi de facultate si persoanelor fizice care doresc sa dobandeasca noi cunostinte si abilitati in managementul de proiect , altor categorii de specialisti interesati.

Perioada de desfasurare: 10 – 13 noiembrie 2008.

Durata: 30 ore didactice (9,00 – 16,30).

Loc de desfasurare: Sediul CCIB – Sala CERKEZ – tronson 2.

Mod de desfasurare: Cursantii vor primi, in format electronic, suportul de curs aferent modulelor prezentate in clasa, inclusiv materiale didactice si informatii actualizate referitor la oportunitatile de accesare a fondurilor europene prin Programele Operationale Structurale. Pe tot parcursul programului va fi asigurata consultanta de specialitate.

Finalizare: pentru evaluarea cunostintelor acumulate participantii vor raspunde la chestionare si vor elabora un proiect didactic, conform structurii modelelor europene.

Dupa evaluare va fi eliberat „certificatul de absolvire” pentru curs de perfectionare postunirsiuniversitar, sub dublu antet : Universitatea Politehnica Bucuresti – Centrul pentru Tehnologii Avansate, respectiv, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

La inceperea cursului, participantii vor depune un dosar cu urmatoarele acte, in copie xerox : diploma de licenta, certificat de nastere, certificat de casatorie, carte de identitate.

Taxa de participare: este de 280 euro / cursant (TVA inclus) pentru societatile comerciale membre CCIB si pentru persoanele fizice si 350 euro / cursant (TVA inclus) pentru societatile care nu sunt membre ale Camerei. Taxa se va plati in contul CCIB : RO38 RNCB0082044168960001 deschis la BCR Sucursala Unirea-Agentia Mircea Voda, specificand pe OP “Curs management proiecte europene”.

Informatii suplimentare puteti obtine la telefon : 319.01.08; sau vizitand paginile web: www.ccib.ro; www.Labsmn.pub.ro; Inscrieri on-line:[email protected] fax (021) 319.01.42 sau la sediul CCIB- tronson I etaj 7, camera 1.
 
Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Finantare.ro, 30 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.