Proiecte de peste 240 de milioane de euro, demarate de Consiliul Judetean Tulcea

bani-1.jpg

Consiliul Judetean Tulcea a depus cereri de finantare si studii de fezabilitate pentru punerea in practica a unor proiecte de infrastructura in valoare totala de peste 248 de milioane de euro, suma urmand sa fie alocata din mecanismul financiar Investitii Teritorial Integrate-Delta Dunarii (ITI-DD), a anuntat conducerea institutiei.

Presedintele CJ, Horia Teodorescu, a declarat ca proiectele in domeniul cultural au un buget total de 59 de milioane de euro, iar cele pentru infrastructura de interes public au un buget estimat de 189 de milioane de euro. “Acoperim aproape toata suma alocata autoritatilor publice pe Programul Operational Regional si nu doar. Pentru Portul Tulcea am depus studiul de fezabilitate pe data de 15 decembrie 2017 si urmeaza sa depunem cererea de finantare atunci cand se va deschide apelul de depunere a proiectelor”, a mentionat presedintele CJ.

Referindu-se la Portul Tulcea, Teodorescu a mai spus ca fostul administrator al infrastructurii portuare din municipiul Tulcea, compania galateana Administratia Porturilor Dunarii Maritime SA, nu plateste nicio factura emisa pentru infrastructura utilizata pe faleza orasului Tulcea. “Sper sa reglam intr-un termen cat mai scurt relatia cu Galatiul. Accepta foarte greu faptul ca au pierdut Portul Tulcea”, a precizat Horia Teodorescu.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.