gs1_romania.jpgVineri, 29 Mai 2009, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, va avea loc
Conferinta CEE Supply Chain Management 2009, avand ca sponsor asociat
GS1 Europe si GS1 Romania.

Abordand o perspectiva unica asupra regiunii Europei Centrale si de Est, CEE Supply Chain Management 2009 va va oferi un ghid definitoriu al acestui sector dinamic si promite a fi un eveniment de neratat, destinat tuturor managerilor industriilor lidere din regiune, din departamentele:
– Supply Chain;
– Supply Management;
– Logistica;
– Distributie;
– Operatiuni;
– Productie;
– Planificare, Previziune & Reaprovizionare;
– Inventar;
– Achizitii;
– Controlul stocurilor.

GS1 Romania va recomanda participarea la acest important eveniment, vorbitorii alesi dintre profesionistii industriilor importante ajutandu-va sa va imbunatatiti abordarea managementului lantului de aprovizionare, printre problematicile dezbatute regasindu-se:

– Obtinerea avantajului competitiv prin managementul lantului de aprovizionare;
– Integrarea lantului de aprovizionare n Europa Centrala si de Est;
– Cum sa va asigurati ca lantul dvs. de aprovizionare este profitabil si sustenabil;
– Sustenabilitatea lantului de aprovizionare strategii de reducere a riscului;
– Oportunitati si provocari ale transformarii departamentelor de achizitii traditionale est-europene n organizatii de aprovizionare de talie mondiala;
– Cum sa va creati un avantaj competitiv decisiv de-a lungul lantului de aprovizionare;
– GS1 Romania sprijinul dvs. pentru excelenta n lantul de aprovizionare.

Pentru nregistrarea pe lista participantilor la eveniment, va rugam accesati www.supply-chain-management.easteurolink.co.uk.

GS1 inseamna Global Standard One – cea mai importanta organizatie globala ce dezvolta si administreaza standarde pentru identificare, codificare si comunicatii in domeniul lanturilor de distributie.

Lanturile de distributie se regasesc in viata oricarui sector economic, facand ca standardele GS1 sa fie multisectoriale si multiindustriale. GS1 inseamna coduri de produs GTIN (Global Trade Item Number), reprezentate in coduri de bare (EAN-13), tag-uri RFID, continand EPC (Electronic Product Code), coduri de locatie GLN (Global Location Number) pentru identificarea partenerilor in comertul electronic, precum si multe altele.

Toate acestea in scopul de a permite companiilor si/sau institutiilor, la nivel national sau international, sa vorbeasca acelasi limbaj de afaceri!

Principalele 2 atribute definitorii ce asigura succesul mondial al utilizarii sistemului de Standarde GS1 sunt: UNICITATEA codificatorilor si GLOBALITATEA sistemului. GS1 Romania – Organizatie membra a GS1 Europe si GS1 Global, a inregistrat utilizatorul de prefix cu numarul 3500 in Romania.

Asadar, in al 15-lea an de activitate, cu peste 3500 de companii romanesti detinand prefix international GS1, construind proiecte de utilitate pentru comunitatea de afaceri din Romania, Organizatia Nationala pentru Codificarea Articolelor, Serviciilor si Locatiilor- GS1 Romania, ramane partenerul cel mai important pentru firmele romanesti in domeniul standardelor de identificare, codificare si comunicatii electronice pentru lanturile de distributie.

Web-site
: www.supply-chain-management.easteurolink.co.uk, www.gs1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top