Premiile RegioStars, DG Politica Regionala si Urbana, Comisia Europeana – lansarea editiei 2017

competitie.jpg

Directia generala politica regionala si urbana din cadrul Comisiei Europene a lansat pe 15 februarie a.c. editia 2017 a premiilor Regio Stars. Obiectivul este de a identifica bunele practici in dezvoltarea regionala si de a evidentia proiectele originale si inovatoare, care ar putea inspira alte regiuni si manageri de proiect. Proiectele trebuie sa fi beneficiat de cofinantari ale FEDR, Fondului de Coeziune, FSE, IPA, prin programe operationale 2007-2013 sau 2014-2020. Sunt, de asemenea, eligibile proiectele care au combinat finantarile FEDR sau ale Fondului de Coeziune cu alte fonduri structurale sau cu gestiune directa a UE (spre exemplu, Orizont 2020, COSME, Life, EaSI, Mecanismul pentru Interconectarea Europei, etc.).

Ceremonia RegioStars din acest an va avea loc marti, 10 octombrie 2017, in timpul desfasurarii evenimentului„Saptamana europeana a regiunilor si oraselor.

Aplicatiile pot fi depuse (numai online si, de preferat, in engleza) de catre o autoritate regionala sau locala de management sau de catre managerul de proiect, cu aprobarea Autoritatii de Management.

Categorii de premii:
Cele 5 categorii ale RegioStars 2017 sunt urmatoarele:
1.      Specializare inteligenta pentru inovarea IMM-urilor,
2.      Uniunea Energetica: combaterea schimbarilor climatice,
3.      Responsabilizarea femeilor si participarea activa,
4.      Educatie si formare,
5.       CityStars: Orase in tranzitie digitala.

Pentru mai multe informatii, responsabilii din Comisia Europeana pot fi contactati la adresa urmatoare: [email protected] europa.eu.

Platforma online pusa la dispozitia celor interesati pentru a aplica este deschisa pana la 10 aprilie a.c.

Detalii si aplicatie AICI.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.