Propunere de parteneriat din partea unui institut din Sicilia, pe programul Erasmus+

italia.jpg

Erasmus+, proiecteInstitutul superior “Enzo Ferrari” (regiunea Sicilia, Italia) cauta parteneri pentru un proiect de mobilitate (elevi si profesori) in cadrul programului Erasmus+, actiunea-cheie 1, proiecte de mobilitate pentru elevii si profesorii din scolile profesionale.

Institutul reprezinta un pol format din 4 scoli asociate: 2 scoli din domeniul serviciilor pentru agricultura si dezvoltare rurala, alte 2 specializate in sectoarele industrie si mestesuguri.

Obiectivul proiectului este organizarea unui program de mobilitate pentru 20 de elevi (varsta minima a elevilor: 16 ani) si 4 profesori in vederea realizarii unei formari intr-o alta tara.

Formarea va avea in vedere invatarea unor strategii de marketing pentru comercializarea produselor agricole ecologice si a celor floricole.

Durata mobilitatii: 2 saptamani in toamna anului 2015. Scoala cauta parteneri care sa o ajute in identificarea unei organizatii gazda ce are expertiza in acest timp de formare.

Institutul se ofera sa asigure acelasi tip de sprijin pentru parteneri.

Data limita pentru manifestarea interesului: cat mai curand posibil, proiectul va fi depus in martie 2015.

Contact pentru detalii ale propunerii de proiect: dna Currò Iole, [email protected], tel: +39 0909296562 sau +39 333 9727457.

Fisa de prezentare se regaseste in anexa. (click aici)

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.