Propunere de parteneriat din Polonia pentru un proiect finantat in Programul Operational Cunoastere-Educatie-Dezvoltare

polonia1.jpg

proiect-rromiNGO Support Centre din regiunea Podlaskie (Polonia) cauta parteneri europeni pentru implementarea unui proiect finantat prin «Programul Operational Cunoastere-Educatie-Dezvoltare».

Propunerea va beneficia de 110.000€ finantare europeana si nu necesita o contributie financiara din partea partenerilor. Scopul este de a schimba bune practici si experiente in ceea ce priveste investitiile in capacitatea institutionala si eficientizarea administratiei si serviciilor publice la nivel local, regional si national in vederea implementarii reformelor, bunei guvernantei si a unei reglementari mai bune.
 
Partenerii cautati sunt entitatile care aplica metode inovatoare in urmatoarele tematici:
1. eficienta serviciilor publice furnizate de partenerii sociali, inclusiv organismele nonguvernamentale precum si studii referitoare la eficacitatea serviciilor (dezvoltarea si evaluarea standardelor, compararea calitatii serviciilor); interes fata de serviciile sociale legate de turism sau cultura;
2. cooperare intre autoritatile locale si organizatiile nonguvernamentale – externalizarea sarcinilor publice, cooperareanon-financiara, echipe/comisii pentru activitati trans-sectoriale;
3. forme de cooperare sau comunicare intre administratia locala si comunitatea locala, inclusiv instrumente de consultare publica.

Persoana de contact este dna Katarzyna Łotwska, [email protected], iar mai multe detalii despre parteneriat sunt aici.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.