Propunere de parteneriat, Spania, programul “Europa pentru cetateni”

proiecte-inovare.jpg

Municipalitatea La Palma del Condado din Spania cauta parteneri pentru un proiect „Europa pentru cetateni”, componenta “Retele de orase”. Titlul propunerii: „Network of European Sustainable Taste Cities (NEST-CI)”. Aceasta propunere este o initiativa a unui consortiu format din entitati spaniole si portugheze care au colaborat într-un proiect „Interreg Europe”, intitulat „South Taste”.

Data limita pentru depunerea aplicatiei: 1 martie 2018.

Parteneri cautati: municipalitati, organisme publice regionale/nationale/europene implicate în domeniile proiectului (alimentatie, turism si sustenabilitate ecologica), organizatii ale consumatorilor, laboratoare vii (conceptul de Living Labs/laboratoare vii presupune ca utilizatorul final sa fie în centrul procesului de cercetare) în sectorul alimentar, muzee ale alimentatiei/nutritiei, centre academice de profil, platforme tehnologice din sectorul alimentar, retele on-line pentru dezbateri comune privind politicile din domeniu, organizatiile de voluntari, fundatiile implicate în sectorul mentionat, etc.

Coordonator al proiectului/contact pentru manifestarea interesului si detalii: dl Andrés Dochao: +34609442096, [email protected]

Fisa de prezentare

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.