Propunere de proiect, programul Erasmus+, College Notre Dame, Franta

Erasmus+.jpg

„Collège Notre Dame″, scoala preuniversitara din localitatea Marvejol, regiunea Occitanie, Franta, cauta parteneri interesati sa participe la un proiect in cadrul cererii „Erasmus+″, actiunea-cheie 2: „Cooperare pentru inovare si schimb de bune practici″/componenta – „Parteneriate strategice″. Liceul isi propune sa fie liderul de proiect.

Proiectul ar trebui sa se concentreze pe tema albinelor in contextul conservarii mediului, cetateniei active, patrimoniului mostenit, etc. Scopul este de a analiza atat situatia actuala, dar si provocarile viitoare. Scoala are deja posibilitatea de a crea un parteneriat cu o asociatie locala (“Le Clos du Nid”) care se implica in integrarea persoanelor cu handicap, inclusiv prin activitati de apicultura. Diverse activitati pentru elevi ar putea fi prevazute ca fiind parte din proiect (realizari fotografice, productie digitala, intalniri cu profesionisti din domeniu, comunicare, notiuni de introducere in apicultura, crearea unei campanii de conservare, etc.)

Parteneri cautati: scoli europene de nivel preuniversitar interesate de subiect (vor fi implicati copii cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani).

Data limita pentru manifestarea interesului: inainte de decembrie 2017
Contact: dna Myriam GIBELIN, profesor de biologie, tel: +33 6 72 96 72 54,[email protected]

Fisa de proiect

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.