“Accesarea fondurilor structurale: Elaborarea planului de afaceri”

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – filiala Arad, in parteneriat cu Centrul de Afaceri Master din Deva si Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad, organizeaza la Arad in perioada 25-27 martie a doua serie a cursului: "Accesarea fondurilor structurale: Elaborarea Planului de afaceri".


Cursurile sunt gratuite pentru membrii CNIPMMR ARAD si se desfasoara in cadrul proiectului "Resurse umane competente – baza a dezvoltarii economiei locale" finantat din fonduri Phare CES DRU 2006 "Promovarea invatarii pe parcursul intregii vieti pentru calificarea si recalificarea fortei de munca".

Durata: 3 zile
 
Tematica abordata:
1. Introducerea in accesarea fondurilor structurale si de coeziune:
– cererea de finantare; criteriile de eligibilitate; documente suport;
2. Planul de afaceri pentru accesarea fondurilor structurale:
– introducere in planul de afaceri; scurta descriere a firmei, viziune, misiune, obiective; scurta descriere a produsului (produselor), serviciului (serviciilor); scurta descriere a echipei de coordonare, management, resurse umane implicate; continutul planului de afaceri: analiza pietei, strategia de marketing; analiza financiara; alte documente anexate planului de afaceri.

Diplome: La absolvirea cursului se obtine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru perfectionarea in management si un SUPLIMENT DESCRIPTIV pe care vor fi mentionate cunostintele acumulate, eliberate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Conditii de eligibilitate pentru a beneficia gratuit de cursuri: participantii trebuie sa fie manageri de firma sau sa faca parte din personalul operativ din firmele membre ale CNIPMMR Arad, cu exceptia persoanelor care activeaza in urmatoarele sectoare: agricultura, vanatoare, silvicultura, pescuit si industria pescuitului, servicii de intermedieri financiare (inclusiv servicii bancare si de asigurari), educatie, cercetare – dezvoltare, sanatate si asistenta sociala, administratie publica si aparare (exceptie angajatii din industria de aparare), alte activitati de servicii colective, sociale si personale, activitati distractive, culturale si sportive (inclusiv media si publicitate).

Acte necesare pentru inscrierea la curs :
– Copie dupa actul de identitate B.I./C.I.;
– Copie dupa ultima diploma (min. bacalaureat) si certificat de casatorie (daca este cazul);
– Adeverinta de la firma cu mentionarea functiei ocupate si a vechimii;
– Formular de inscriere (anexat la prezenta) completat.

Locurile fiind limitate va rugam sa confirmati participarea pana in data de 24.03.2009. Inscrierile se vor face in ordinea primirii formularelor de inscriere completate.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la nr. de tel: 0257/253.757, e-mail: [email protected], [email protected] sau la adresa CNIPMMR – filiala Arad, str. Nicolae Balcescu nr. 5, ap.2

Persoana de contact: Dnul. Constantin Berbece.

Invitatie (pdf)

Formular de inscriere (pdf)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.