"Project Management Process Framework" – cadrul de pregatire pentru certificarea PMP®

codecs.jpgCODECS organizeaza in perioada 12-14 februarie/19-21 februarie "Project
Management Process Framework" – un curs de pregatire accelerata pentru
obtinerea certificarii PMP®.

Cursul este dezvoltat pornind atat de la materialele specifice PMI, dar si de la experientele avute in cei aproape 6 ani de instruire in domeniul Managementului de Proiect. Cursul imbina armonios conceptele valabile la nivel global, cu experiente specifice societatii romanesti actuale.

Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala. Totalizad un numar de peste 250.000 profesionisti certificati in peste 140 de tari, programul PMP® certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK® Guide Fourth Edition, elaborat de catre PMI®.

Programul este certificat ISO 9001 si asigura maximum de obiectivism in evaluarea competentelor si experientei profesionale, fapt dovedit si de larga adoptie a acestei certificari la nivel international.

Cursul "Project Management Process Framework" se adreseaza atat practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP®, dar si celor care au o bogata experienta in domeniul Managementului de Proiect, si isi doresc imbunatatirea deprinderilor actuale, dar si recunoasterea formala a cunostintelor si abilitatilor personale.

Principalele obiective urmarite sunt insusirea cunostintelor necesare pentru abordarea cu succes a examenului de certificare PMP® (acoperind ariile de cunostinte si grupurile de procese cuprinse in standardul PMBOK® Guide Fourth Edition) dar si realizarea de conexiuni intre conceptele, tehnicile, instrumentele si ideile prezentate si realitatea de zi cu zi a proiectelor.

Cursul "Project Management Process Framework" totalizeaza un numar de 42 ore instruire (42 "contact hours" distribuite pe parcursul a 6 zile de curs) fiind structurat in sectiuni care impreuna asigura necesarul de training pentru trecerea cu succes a examenului PMP®.

Trainer – Gheorghe STEFANESCU, PMP®, Director Program Management de Proiect. Pentru mai mult de 2700 de cursanti, numele lui Gheorghe (Gogu) Stefanescu este asociat cu managementul de proiect.

Acest lucru se intampla deoarece de peste 10 ani Gogu este o prezenta activa, plina de pasiune, in managementul de proiect ca tutor, trainer, director de scoala rezidentiala, consultant, autor de cursuri, articole si publicatii, speaker la evenimentele de profil (PM Forum, PM Next Level, PM Day etc).

Gheorghe STEFANESCU este absolvent al Facultatii Automatica din Universitatea Politehnica Bucuresti, cu un masterat in managementul proiectelor si certificat international Project Management Professional – PMP® (Project Management Institute PMI – SUA). In prezent este directorul programului de Management de Proiect din CODECS.

Pentru inscrieri si informatii privind trainingul, un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: [email protected] , www.codecs.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.