Radu Campeanu: “Nu trebuie sa stam in genunchi in fata occidentalilor” (Politica)

Radu Campeanu este si unul dintre cei mai aprigi critici ai fuziunii PNL-PD.

“Aici este vorba de interesul unei persoane si aici este vorba de interesul domnului Basescu. Vrea sa aiba un partid puternic care sa-l sustina la urmatoarele alegeri. Nu sunt impotriva unei aliante, ci sunt impotriva fuziunii”, spune senatorul.

Pentru senatorul liberal noul partid ar fi unul hibrid care va genera un alt PNL. “Daca as fi avut cu 15-20 de ani mai putin, as fi creat un nou PNL, in cazul fuziunii, dar, cum nu am, voi sprijini pe oricine va avea aceasta initiativa si va fi un om de caracter”, spune cu patima Radu Campeanu.

http://www.presa-zilei.ro/stire/1520/radu-campeanu.html

2 thoughts on “Radu Campeanu: “Nu trebuie sa stam in genunchi in fata occidentalilor” (Politica)”

  1. Marian GHIONU spune:

    Conducerea PNL a decis in unanimitate sustinerea lui Mircea Geoana in turul al doilea, UDMR vrea colaborare stransa cu liberalii

    Membrii Biroul Politic Central al PNL au decis, marti, in unanimitate, sustinerea lui Mircea Geoana in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Crin Antonescu. “PNL, constatand criza economica, politica si morala adusa de Traian Basescu si Guvernul sau, a hotarat crearea unei majoritati pentru sustinerea lui Klaus Johannis ca premier”, a declarat Crin Antonescu. El a adaugat ca a discutat si cu reprezentantii UDMR, iar Uniunea doreste, la randul sau, constituirea unei majoritati pentru sustinerea lui Klaus Johannis ca premier. “In acest moment, se contureaza o colaborare mai stransa cu PNL, iar pentru noi este foarte importanta propunerea lui Klaus Johannis pentru functia de premier”, anuntase anterior Marko Bela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.