Razvan Cuc: Vom avea 90 de kilometri noi de autostrada la finele anului

imageResize-5.jpg

Ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, joi, la iesirea de la audierile din Parlament, ca vara aceasta se va muta pe santierele de autostrazi pentru a supraveghea personal stadiul lucrarilor si a dat asigurari ca, pana la finele anului, vor fi gata 90 de kilometri noi.

“90 de kilometri de autostrada vor fi gata anul acesta. 15 au fost dati deja in circulatie in luna martie, vorbesc de sectiunile A, B si C din lotul II Lugoj-Deva, urmand sa avem lotul III si IV Lugoj-Deva, lotul III si IV Sebes-Turda si intrarea in Bucuresti, cei trei kilometri”, a declarat Cuc, care a detinut si pana acum acest portofoliu in Guvernul Grindeanu.

Ministrul a adaugat ca, per total, in acest an vor fi lansate proiecte de autostrazi de 600 de kilometri.

“Pana acum am lansat proiecte de 93 de kilometri, vorbim de proiectare si executie de autostrada, si 121 de kilometri de drumuri de mare viteza. Ma refer la Pitesti-Sibiu, centura de sud a Capitalei, drumul de mare viteza Pitesti-Craiova”, a mai aratat Cuc.

El a subliniat ca va merge personal in inspectie pe santiere, pentru a supraveghea stadiul lucrarilor.

“Chiar in aceasta vara ma voi muta pe santier, pentru ca mi-am asumat niste termene, niste kilometri de autostrada. Unii constructori au luat in serios tot ce am transmis, altii vad ca inca merg cu o viteza redusa si, daca vor continua sa mearga asa, nu vor mai lucra, lucrurile sunt simple”, a continuat ministrul.

Razvan Cuc a primit aviz pozitiv pentru portofoliul de la Transporturi de la comisiile de specialitate din Parlament cu 32 de voturi pentru si 12 impotriva.

Candidatii pentru functiile de ministri, propusi sa faca parte din Guvernul condus de Mihai Tudose, sunt audiati in prima parte a zilei de joi, urmand ca la ora 15,00 plenul comun al Parlamentului sa se reuneasca pentru a valida noul Cabinet.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.