REGIO in Nord-Est-ul Romaniei – Misiune indeplinita, 23 iunie 2015, Piatra Neamt

ADR_nord_est.jpg

ADR_nord_estAgentia pentru Dezvoltare Regionala Nord – Est va invita in data de 23 iunie 2015 la Conferinta regionala “REGIO in Nord – Est-ul Romaniei – Misiune indeplinita!”. Evenimentul va avea loc la Piatra Neamt, incepand cu ora 10.00, in Sala Millenium din cadrul Hotelului Central Plaza, Piata Petrodava, nr. 1 – 3.

Tinand cont de nivelul inalt al asteptarilor privind bunele practici si lectiile invatate in perioada 2007 – 2013, dar si noutatile perioadei de programare 2014 – 2020, aceasta conferinta constituie pentru beneficiarii si colaboratorii nostri un prilej de a afla informatii actuale si relevante despre evolutia Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Nord – Est, subliniind beneficiile obtinute prin implementarea asistentei financiare nerambursabile si rolul avut in dezvoltarea locala si regionala, dar si repere privind finantarile ce urmeaza a fi lansate in cadrul POR.

Pentru ca modelele de buna practica au, pe langa caracterul demonstrativ si un efect motivational, am inserat in agenda si cateva prezentari ale unor proiecte de succes, care pot demonstra cum a contribuit REGIO in mod concret la dezvoltarea Regiunii Nord-Est.

Accesul in sala este gratuit, in conditiile confirmarii participarii pana luni, 22 iunie 2015, ora 12.00, la telefon / fax: 0233 224 167, email: [email protected].

Agenda

Sursa: ADR Nord-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.