Reteaua Nationala pentru Regiunea Dunarii, la start – Deschiderea inscrierilor: Palatul Parlamentului 27-28 septembrie 2012

diploma.jpg

Dupa Marea Baltica, regiunea Dunarii este a doua zona pentru care Uniunea Europeana a elaborat si aprobat o strategie speciala de finantare, in urma eforturilor Austriei si Romaniei, dar in special cu sprijinul celor mai importante landuri germane, Bavaria si Baden-Wurttemberg. Din fericire, toate judetele din Romania sunt eligibile pentru a primi finantare in viitor, pentru transpunerea in practica a acestui vast program.

Tocmai de aceea, ar fi pacat ca aceasta extraordinara oportunitate sa fie irosita, asa cum s-a intamplat, in mare parte, cu Fondurile Structurale. Domenii intregi au nevoie de acesti bani europeni, Romania concentrandu-se, in special, pe transporturi – infrastructura; turism – patrimoniu cultural; mediu – managementul situatiilor de urgenta.

Prin constituirea Grupului de Actiunea „Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra„, de pe langa Consiliul Consultativ SUERD, creat special in cadrul MAE, au fost puse deja bazele unei complexe platforme de actiune, iar apropiata lansare oficiala a Catedrei Internationale Onorifice SUERD, sub presedintia Excelentei Sale, Ambasador Liviu Bota, creeaza premise favorabile pentru o abordare dinamica si constructiva de-acum inainte.

De aceea, toti liderii, managerii si alti responsabili din sectorul public, mediul de afaceri sunt chemati sa constientizeze importanta acestui moment de rascruce si sa se alature in mod concret initiativei, spre a se bucura de beneficiile participarii la cea dintai Retea Nationala a Promotorilor, Facilitatorilor si Expertilor pentru Implementarea SUERD. Inaugurarea are loc in data de 27 septembrie 2012, la Palatul Parlamentului, in prezenta reprezentantilor celor mai importante institutii care sprijina, direct sau indirect, renasterea regiunii dunarene si implicarea Romaniei in acest santier de proiecte.

Pentru detalii complete si informatii, cei interesati sunt invitati sa consulte pagina oficiala http://www.houseofeurope.ro/SUERD/index.html.

Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro,  ComunicateMedia.ro, Early Warning Support – „EU-RO Clearing Funds”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top