Rezultatul procedurii de selectie de parteneri in vederea implementarii proiectului “Centrul de Informare pentru Fonduri ESI”

competitivitate-proiecte.jpg

Serviciul Comunicare Instrumente Structurale si Helpdesk din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in baza atributiilor sale, a documentelor strategice in domeniu, având in vedere proiectele pe care le pregateste pentru implementarea Centrului de Informare pentru Fonduri ESI, a desfasurat procedura de selectie a unui partener in vederea implementarii proiectului „Centrul de Informare pentru Fonduri ESI”. Procedura a fost lansata de Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene la data de 29 ianuarie 2018 si continuata de Ministerul Fondurilor Europene de la data infiintarii ca minister.

A fost depusa in termen o singura candidatura din partea Camerei de Comert si Industrie a României (CCIR), in nume individual. Dupa analizarea documentelor depuse de CCIR si in urma raspunsurilor furnizate la solicitarile de clarificari, Comisia de evaluare a constatat urmatoarele: CCIR nu indeplineste conditia de reprezentare la nivel judetean, prin care se intelege -conform Anexei nr. 2 Conditiile generale de conformitate si conditiile specifice- existenta la nivel judetean a minim unui birou apartinând entitatii respective, in cazul de fata pentru judetul Bacau.

Având in vedere aspectele semnalate, Comisia de evaluare a respins oferta candidaturii CCIR. Rezultatul procedurii poate fi contestat in termen de trei zile lucratoare de la data comunicarii rezultatului, prin e-mail la adresa: [email protected], cu CC la [email protected]

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.