Roland Berger Strategy Consultants Case Study Challenge 2011

Daca esti student in an terminal sau la master, Roland Berger Strategy Consultants Case Study Challenge reprezinta sansa ta de a deveni consultant pentru o zi!

Accepta provocarea si alatura-te altor studenti de exceptie pe data de 2 aprilie intr-un eveniment care iti va pune la incercare spiritul de echipa si abilitatile de lider.

Iasi_image001

Cei mai buni participanti vor avea ocazia sa ia parte la faza internationala, care se va desfasura intr-unul dintre marile orase europene si va strange cei mai inteligenti si ambitiosi tineri din Europa.

Pentru etapa din Bucuresti, Roland Berger va sustine financiar un numar limitat de studenti romani la universitati din strainatate si din tara prin acordarea de burse ce vor acoperi integral costurile de transport si cazare.

Studentii care se vor remarca in cadrul evenimentului vor fi invitati sa se alature echipei Roland Berger Strategy Consultants pentru efectuarea unui stagiu de practica de doua luni in biroul din Bucuresti al companiei.

Recomanda evenimentul tuturor prietenilor pasionati de consultanta! Persoana care va directiona catre RBSC Case Study Challenge cei mai multi aplicanti de succes va castiga un Amazon Kindle.

Ai putea fi chiar tu unul dintre studentii selectati sa traiasca experienta unei zile intense si palpitante ca membru al unei echipe de consultanti. Grabeste-te! Deadline-ul este pe 13 martie.

Intra pe pagina evenimentului la http://challenge.rolandberger.ro si afla mai multe informatii despre procesul de aplicatie. De asemenea, ne poti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Roland Berger Strategy Consultants este una dintre cele mai mari firme de consultanta la nivel mondial si cea mai mare de origine europeana. Fondata in Germania in anul 1967, compania cuprinde in prezent peste 2.000 de angajati si 39 de birouri in 27 de tari. Roland Berger Strategy Consultants a fost prima companie de consultanta in management de talie internationala care a deschis un birou permanent in Bucuresti, in 1992.

Valentin Mazareanu

Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

0 Replies to “Roland Berger Strategy Consultants Case Study Challenge 2011”

  1. Valentin spune:

    … pai scrie in text: „Intra pe pagina evenimentului la http://challenge.rolandberger.ro si afla mai multe informatii despre procesul de aplicatie”

  2. Marcela spune:

    Cum ne putem inscrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top