Rovana Plumb: Nu consider ca trebuie sa demisionez, atat timp cat intotdeauna m-am gandit la Romania

rovana-plumb-2-octav-ganea.jpg

Ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, luni, ca este nevinovata, precizand ca nu intentioneaza sa demisioneze din Executiv in conditiile in care intotdeauna s-a ”gandit la Romania”, iar absorbtia fondurilor europene este vitala in acest moment.

”Nu sunt vinovata. Intotdeauna am respectat legea si o voi respecta. in timpul mandatului pe care l-am execitat, in diversele functii pe care le-am avut, am actionat cu buna credinta si cu maxima responsabilitate si seriozitate pentru a le apara drepturile romanilor. in ceea ce priveste demisia, nu consider sa demisionez, atat timp cat intotdeauna m-am gandit la Romania. In primul rand pentru ca nu am facut nimic gresit, nu sunt vinovata, am respectat legea si absorbtia fondurilor europene in acest moment este vitala si trebuie sa existe continuitate si voi proceda in consecinta”, a spus, la randul ei, Rovana Plumb.

Intrebata de ce Executivul a dat hotarare de guvern si nu a probat proiect de lege, Rovana Plumb a precizat ca a fost vorba despre un act normativ, deci ar fi trebuit prin HG.

”Niciodata nu am lucrat sub presiune si nici nu voi lucra sub presiune si nimeni nu mi-a cerut niciodata nimic”, a mai spus Rovana Plumb, intrebata daca i-a cerut cineva sa semneze acel document.

Sursa: MEDIAFAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.