S-a prelungit perioada de inscriere pentru competitia “Reteaua Campionilor in domeniul integritatii” la nivelul administratiei publice locale

phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg

Având în vedere interesul crescut manifestat de către unitățile administrativ-teritoriale privind participarea la prima ediție a competiției „Rețeaua campionilor în domeniul integrității”, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a hotărât să prelungească perioada de înscriere până la 9 septembrie 2019, ora 23:59, astfel încât să poată fi identificate, evidențiate și diseminate cât mai multe exemple de bune practici anticorupție adoptate sau implementate la nivelul autorităților administrației publice locale.

Înscrierea în competiţie se realizează prin completarea formularului atașat. Documentul va fi însoțit de declarația prin care conducătorul instituției își exprimă acordul cu privire la participarea la competiție, și va fi transmis pe adresa de e-mail: [email protected]

Autorităţile administrației publice locale pot înscrie în cadrul acestei prime ediții a Competiţiei cazuri de bună practică/ proiecte care se încadrează în una din următoarele teme:

1. Guvernare deschisă;

2. Transparență și comunicare.

Participanții sunt obligați să respecte termenii și condițiile Regulamentului de organizare și desfășurare a Competiției „Rețeaua campionilor în domeniul integrității” și ale legislației aplicabile. Regulamentul este disponibil pe site-ul: www.mdrap.ro (în secțiunea Integritate/Buna Guvernare/Stiri si evenimente: https://www.mdrap.ro/-5197/-8494).

Totodată, toate autoritățile administrației publice locale participante vor face parte din rețeaua campionilor în domeniul integrității.

Premiul va consta în asigurarea participării pentru maximum 5 reprezentanți ai autorităților administrației publice locale premiate la sesiuni de instruire în domeniul anticorupție, organizate de instituții europene.

Persoana de contact este doamna Raluca Șerban, consilier, Direcția Integritate, Bună Guvernare și Politici Publice, e-mail: [email protected]

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.