Salon National de Solutii Practice pentru Investitii si Proiecte Europene

Salon National de Solutii Practice pentru Investitii si Proiecte Europene

~ Oportunitati de finantare si standuri tematice ~

Va reamintim ca au mai ramas doua doua zile pentru a beneficia de discount la inscrierea firmei/ organizatiei Dvs. la Editia Extraordinara a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene pentru relansarea sectorului IMM, ce se va desfasura, sub forma unui Salon National de Solutii Practice pentru Investitii si Proiecte Europene, la Complexul Expozitional ROMEXPO, in perioada 8-9 mai 2009.

La deschiderea evenimentului si-au confirmat deja participarea Ambasadorul Regatului Belgiei in Romania – E.S. Dl Leo D’AES; Ambasadorul Irlandei in Romania – E.S. Dl John MORAHAN; Ambasadorul Republicii Ungare – E.S. Dl Oszkar Laszlo FUZES; Ambasadorul Republicii Finlanda in Romania – E.S. Dna Irmeli MUSTONEN; Seful Reprezentantei Economice a Sloveniei (JAPTI) – Dl Branko GRGIC.

Originalitatea evenimentului consta in combinatia intre prezentarile celor mai fierbinti oportunitati de finantare / prioritati practice pentru reprezentantii sectorului IMM si partenerii din sectorul public si privat ai acestora si formatul de salon regional cu standuri tematice dedicate: furnizarii de analize prealabile a oportunitatilor de finantare/investitii; oferirii de consiliere personalizata – formularea astrogramei personale a finantarii ideale pentru fiecare solicitant; distribuirii CD-ului: „Cei 7 pasi pentru finantari europene, solutii si investitii inovative de succes”.

Evenimentul este organizat de EUROLINK-House of Europe, sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds”, cu sprijinul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM (AIPIMM) de sub egida MIMMCMA, precum si a urmatorilor Parteneri: Knowledge Management Institute Romania, Fundatia Radio Romania, Asociatia de Stiinte Alternative, Centrul de Training ALERON, Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe Cristea” si Détente Consultants – Paris. Sponsorul Oficial al evenimentului este Societatea „Deleanu Vasile – Avocati”, membra Warwick Legal Network. Sponsor Tehnic: Phaeton Gala. PR & Lobby Consulting.

Parteneri Media: Radio Romania Actualitati, Radio Bucuresti, Radio Antena Satelor, Agentia de Presa RADOR, Bursa, CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, ComunicateMedia.ro, Afaceri.ro, Comunicatii Mobile, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – Platforma “EU-RO Clearing Funds”.

Mentionam ca numarul maxim de participanti este de 100 de persoane, iar inscrierile se fac conform principiului “primul venit-primul servit”. Pentru informatii detaliate, va rugam sa consultati siteul www.HouseofEurope.ro sau sa ne contactati la tel.: 021.2304997; e-mail: [email protected] .

Pentru conformitate,

Secretariatul Consortiului Organizatoric – Platforma „EU-RO Clearing Funds”

c/o EUROLINK-Casa Europei

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.