Schultz Consulting: Manager de Proiect

Schultz Consulting va organizarea cursului de Manager de Proiect, cu durata de 6 zile, care se va desfasura la Bucuresti, in perioadele 5 – 7 octombrie 2007 si 12 – 14 octombrie 2007.

Cursul de Manager proiect este curs interactiv, care ajuta participantii sa atinga excelenta in managementul proiectului. Cursul este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Se va pune accent pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicatii pe Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Cursul se va desfasura in Cladirea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr. 2, Tronson II, Mezanin, camera 3, sector 3, Bucuresti.

Taxa de participare este de 1200lei/participant (acoperind costurile cu privire la traineri, servicii de catering, materiale si examene).

Tematica:

  • Planificarea proiectului;
  • Analiza riscului proiectului;
  • Implementarea proiectului;
  • Proceduri de achizitii;
  • Evaluarea proiectului;
  • Managementul resurselor umane;
  • Management financiar;
  • Aplicatii practice.

In cadrul acestui curs,participantii vor parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului sub indrumarea trainerilor.
La sfarsitul cursului participantii vor sustine un examen de absolvire si vor primi un Certificat de Manager de Proiect (cod COR 241919), recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Taxa de participare se va trimite pana la data de 1 octombrie 2007 catre:
SC SCHULTZ CONSULTING SRL
CONT RO98RNCB0074020492660001
deschis la banca BCR Sector 3 AG Timpuri Noi Bucuresti

Persoanele interesate vor trimite fisa de inscriere a aplicantului, disponibila pe site-ul www.schultz.ro, pana la data de 1 octombrie 2007 ora 12, la adresa
[email protected].

Pentru mai multe detalii vizitati website-ul www.schultz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.