Se cauta 9 IT-isti pentru o agentie care gestioneaza miliarde de euro

programator-pixabay_0.jpg

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), care gestioneaza fonduri europene FEGA de 11,2 miliarde de euro in perioada 2015-2020, cauta sa angajeze 9 specialisti in tehnologia informatiei (IT), care sa aiba notiuni de utilizare Linux, de programare si de realizare de baze de date.

Potrivit unui comuncat transmis StartupCafe.ro, cele 9 joburi scoase la concurs de APIA sunt in in cadrul Directiei – LPIS – Serviciul dezvoltare, infrastructura si securitate IT, Compartimentul dezvoltare sisteme informatice:

4 – consilieri superiori,
3 – consilieri principali si
2 – consilieri asistenti.

Concursul se desfasoara la sediul APIA, Aparat Central si consta in:

  • proba suplimentara eliminatorie (in data de 26.06.2018, ora 10:00) – notata cu “admis”/”respins” in cadrul careia se vor testa: notiuni programare, JAVA, notiuni utilizare functii LINUX, configurare baze de date ORACLE si POSTGRES, setare servere web Apache, Oracle, PostgreSQL, MySQL, PHP;
  • proba scrisa (in data de 27.06.2018, ora 11:00);
  • interviu (la o data ce se va stabili ulterior).

Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul Aparatului Central (Bulevardul Carol I nr. 17, sector 2) pâna in data de 20.06.2018, ora 17:00 si trebuie sa contina in mod obligatoriu documentele prevazute la art. 49 din H.G. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

Precizari suplimentare privind dosarele de concurs, conditiile generale si specifice pentru inscriere precum si bibliografia se gasesc pe site-ul institutiei la rubrica: Posturi vacante sau se pot obtine la numarul de telefon al Directiei Management Resurse Umane: 021/30.54.907.

In perioada 2015-2020, APIA, din subordinea Ministerului Agriculturii, gestioneaza fonduri europene de 11,2 miliarde de euro din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA).

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.