Se fac inscrierile in proiectul Casa Verde Canepa

img-4.jpg

Au inceput inscrierile la Casa Verde Canepa, proiect care ofera puzderie de canepa si var pentru 3 case. HempFlax, pionier al cultivarii si procesarii canepii industriale in Europa, din anul 1998, lider pe segmentul de cultivare si procesare canepa, si Carmeuse, lider mondial in producerea varului, au demarat proiectul Casa Verde Canepa, prin intermediul caruia se va acorda cantitatea integrala de puzderie si var necesara realizarii a 3 proiecte de casa.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 31.12.2016
Buget: 5.000 euro

Obiective

Materialele utilizate lasa peretii sa respire, permitand transferul umiditatii (vaporilor de apa) prin acestia, nu formeaza condens si contribuie la un control mai bun al calitatii aerului si umiditatii.

Puzderia de canepa este produsa de HempFlax in judetul Alba si constituie un produs secundar ce reprezinta partea lemnoasa a tulpinii, rezultata dupa extragerea fibrelor tehnice si intrebuintata ca material pentru constructii ecologice.

Varul va fi asigurat de Carmeuse Holding, lider mondial in fabricarea produselor pe baza de var si calcar. Carmeuse ofera solutii performante, economice si prietenoase cu mediul, pentru o gama larga de aplicatii in domeniul industrial, comercial si de mediu. Cu peste 150 de ani de experienta in producerea varului, a calcarului cu continut ridicat de calciu, varului cu diverse granulatii si agregatelor, compania ofera produse indispensabile marilor industrii din domeniul otelurilor, energiei, mediului si constructiilor.

Dreptul de participare

Se pot inscrie in vederea participarii la program numai persoanele fizice („Participantii”) cetateni romani.

Nu pot participa la promotie urmatoarele categorii de persoane:

  • angajatii companiilor Hempflax
  • Europe Srl si Carmeuse Holding Srl
  • rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).  

 Criterii de selectie

“In etapa a doua, jurizarea se va realiza avand in vedere originalitatea si creativitatea motivatiei care sustine si descrie ideea de a construi cu canepa si var, cantitatea de canepa si var folosita, precum si diversitatea utilizarii pentru zidarie exterioara, interioara, izolare acoperis, sape, etc”, spune Oana Suciu, Director General, HempFlax Romania.

De asemenea, foarte important este ca toata zidaria sa fie realizata din canepa si var si ca proiectul sa se doreasca a fi finalizat in perioada de primavara – vara  a anului 2017.

Castigatorii vor fi desemnati prin vot online in luna Ianuarie 2017, astfel: primele 10 proiecte care au obtinut cel mai mare numar de voturi online vor intra in faza a 2-a a concursului, in care un juriu format din reprezezentanti Hempflax, Carmeuse si ONG-uri va alege cele 3 proiecte castigatoare.

Premiile Campaniei

In cadrul Campaniei pot fi acordate urmatoarele premii: cantitatea integrala de puzderie si var necesara realizarii proiectului de casa castigator.

Valoarea neta totala a premiilor ce pot fi oferite este variabila, in functie de tipul proiectului castigator, dar in limita maxima a 5.000 euro pentru materia prima puzderie, respectiv var.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor caracteristicilor acestora.

Conditii privind inscrierea valabila in Campanie

Participantii se vor putea inscrie in campanie astfel:

In perioada 15 octombrie – 31 Decembrie 2016, participantii la campanie, trebuie sa:

1. sa incarce pe www.casaverdecanepa.com planurile de arhitectura in faza DTAC pentru proiectul ce urmeaza a fi realizat in anul 2017 in format .PDF
2 sa posteze pe pagina personala de Facebook link/mentiune la proiectul incarcat
3 postarea pe pagina personala de Facebook trebuie insotita de tag-urile #casaverdecanepa, #hempflax romania, #carmeuse romania
4 un participant va putea castiga un singur premiu oferit prin vot online pe www.casaverdecanepa.com
si ulterior jurizare in cadrul prezentului concurs
5  IMPORTANT! Postarea trebuie sa fie setata ca fiind publica in pagina de Facebook pentru a putea fi contorizata si validata.

Nu vor fi luate in considerare inscrierile transmise in urmatoarele conditii:
(1) Daca acestea sunt transmise in afara perioadei campaniei
(2) Daca acestea au fost efectuate prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului.

Desemnarea castigatorilor
(1) In luna Ianuarie 2017 vor fi desemnati prin vot online, in total, 10 castigatori astfel:  
1 Primele 10 proiecte care au obtinut cel mai mare numar de voturi online vor intra in faza 2 a concursului
2 in faza 2 un juriu format din reprezentanti HempFlax, Carmeuse, ONG-uri va alege 3 dintre cele 10 proiecte castigatoare

(2) Pentru fiecare castigator in parte se vor desemna si cate 2 rezerve, in total 6 rezerve, in cazul in care castigatorul, din diverse motiva, se va afla in incapacitatea de implementare a proiectului de casa cu puzderie de canepa si var pana la finalizarea anului 2017.
(3) Jurizarea va fi realizata de membrii juriului prin:
Notele oferite sunt de la 1 la 5, pentru fiecare criteriu in parte, iar nota finala va fi compusa din suma notelor oferite in functie de cele 2 criterii de jurizare de mai jos.

(a) Criterii de jurizare:
1 originalitate si creativitatea motivatiei care sus tine si descrie ideea de a construi cu canepa si var
2 cantitatea de canepa si var folosita precum si diversitatea utilizarii pentru zidarie exterioara, interioara, izolare acoperis, sape etc.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website
Ghidul solicitantului

Finantator: HempFlax si Carmeuse
Sursa: Casa Verde Canepa

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.