Se incheie sesiunea de depunere in cadrul apelului PI 1.1 C – IMM in parteneriat cu EITT a POR 2014-2020

calendar-orientativ1.jpg

Va amintim ca in 25 iunie 2018 se incheie sesiunea de depunere a cererilor de finantare in cadrul Prioritatii de Investitii 1.1, Operatiunea C – Investitii pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetarii – inovarii in parteneriat cu ITT a POR 2014-2020.

Prin intermediul acestei operatiuni se vor finanta in cadrul unei scheme de minimis, IMM-urile care doresc implementa-rea in domeniul lor de activitate a unui rezultat al cercetarii din domeniile de specializare inteligenta de la nivel national și/sau regional. in cadrul acestui apel de proiecte solicitanti eligibili sunt IMM-urile in parteneriat cu unul sau mai multe ITT (entitate de inova-re și transfer tehnologic). Informatii detaliate privind acest apel gasiti la urmatorul link – http://regio-adrcentru.ro/1-consolidarea-cercetarii-dezvoltarii-tehnologice-si-a-inovarii/.
Daca va confruntati cu dificultati in pregatirea unor cereri de finantare va rugam sa ne contactati pentru ca, in limita po-sibilitatilor, sa va sprijinim in demersul dumneavoastra.

Daca va confruntati cu dificultati in pregatirea cererilor de finantare, va rugam sa ne contactati, astfel ca, in limita posibilitatilor, sa va sprijinim in demersul dumneavoastra.

Pentru orice informatie detaliata referitoare la aspectele mentionate va rugam sa ne contactati la tel. 0358 401276, int. 426; 424; 423; 422; 421 sau prin intermediul adresei de email: [email protected]

Sursa: ADR CENTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.