POR: A fost lansat apelul de proiecte pentru Operatiunea B – Cladiri Publice (regiunea SV Oltenia)

cladiri_rezidentiale.jpg

Versiunea finala a Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelului de proiecte cu titlul POR/2018/3/3.1/B/2/SV, Axa prioritara 3, Prioritatea de investitii 3.1, Operatiunea B – Cladiri Publice, in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobata in data de 02.04.2018, prin ordin al viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice.

Ghidul specific contine informatiile specifice necesare in vederea redeschiderii apelului de proiecte in regiunea de dezvoltare Sud-Vest Oltenia, apelul de proiecte cu titlul POR/2018/3/3.1/B/2/SV de tip non-competitiv, cu termen limita de depunere a cererilor de finantare, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererii de finantare, conditii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a Cererii de finantare de catre solicitanti.

Depunerea cererilor de finantare se face utilizand sistemul electronic – aplicatia MY SMIS.

Apelul de proiecte vizeaza investitiile care se vor realiza in cadrul regiunii de dezvoltare regionala Sud Vest Oltenia.

Pentru pregatirea proiectelor este prevazuta o perioada de aproximativ o luna de la data publicarii Ghidului specific, astfel incat depunerea proiectelor se va face incepand cu data de 04.05.2018, ora 10.00. Cererile de finantare vor putea fi transmise pana la data de 05.11.2018, ora 10.00.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.