Selectie de ONG-uri pentru participarea la grupul de planificare al viitorului program de cooperare transfrontaliera Romania-Serbia

serbia_steag.jpg

serbia_steagMinisterul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice organizeaza procesul de selectie a ONG-urilor/asociatiilor/fundatiilor care vor face parte din Grupul comun de lucru pentru planificare si programare al viitorului program de cooperare transfrontaliera Romania-Serbia.

Astfel, MDRAP a decis organizarea unui proces de selectie transparenta a 2 ONG-uri/asociatii/fundatii, una din domeniile protectia mediului/egalitatea de sanse si una din mediul de afaceri, prin publicarea anuntului de intentie impreuna cu criteriile de selectie.

Organizatiile interesate sunt invitate sa transmita scrisorile de intentie privind participarea ca membru in Grupul Comun pentru Planificare si Programare, insotite de documentele mentionate in anuntul de intentie, pana la data de 29.03.2013.

Grupul de Lucru cuprinde reprezentanti de la nivelul granitei, precum si actori-cheie relevanti de la nivel local, regional si national din domeniile preconizate a primi finantare prin viitorul program.

Grupul de Lucru va avea atributii in planificarea strategica de la nivelul ariei eligibile si a programarii utilizarii asistentei comunitare alocate programului pentru perioada 2014-2020.

Documente anexate

Anuntul de intentie (PDF)
Grila de evaluare (RAR)
Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Republica Serbia

Sursa: Romania-Serbia.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.