Seminar de informare pentru potentialii beneficiari ai DMI 3.2 si 3.4 din POR

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI), in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional, organizeaza, in data de  23 septembrie 2008, Seminarul de informare pentru potentialii beneficiari de fonduri prin Programul Operational Regional.


Seminarul se realizeaza pentru urmatoarele domenii majore de interventie:
– 3.2 "Reabilitarea/ modernizarea/echiparea serviciilor sociale".
– 3.4 "Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua".

Lucrarile seminarului se vor desfasura in sala VICTORIA, Hotel Residence Oliviers, str. Clucerului nr. 19, sector 1, Bucuresti.

Programul seminarului

Evenimentul isi propune sa explice potentialilor beneficiari pasii care trebuie intreprinsi  pentru completarea cererii de finantare si documentatia necesara solicitarii finantarii din fondurile alocate prin Programul Operational Regional.

Daca doriti sa participati, va rugam sa aveti amabilitatea de a lua legatura cu ADRBI la tel/fax: 315.96.59; 315.96.65, sau e-mail: [email protected] si sa completati formularul de inregistrare cel mai tarziu pana in data de 15 septembrie 2008.

Nu se percepe taxa de participare.

Mai  multe detalii.

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro .

Sursa: Formare.info, 15 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.