Seminar privind finantarea de proiecte prin initiativa ”Actiuni Urbane Inovatoare”

palatul-universul.jpg

Directia Generala pentru Politica Regionala (DG REGIO) organizeaza, in data de 11 ianuarie 2018, la Bucuresti, un seminar de informare si indrumare dedicat potentialilor beneficiari din România ai fondurilor puse la dispozitia autoritatilor urbane in cadrul initiativei ”Actiuni Urbane Inovatoare” (Urban Innovative Actions – UIA).

In cadrul acestuia vor fi prezentate elementele necesare pentru a putea crea, finanta si implementa un proiect prin aceasta sursa complementara de finantare dedicata autoritatilor urbane.

Este urmarita finantarea unor proiecte inovatoare pe o structura de parteneriat intre autoritati locale, ONG-uri, universitati si alte parti interesate de la nivel local. Se pot obtine pâna la 5 milioane de euro pentru un proiect, co-finantarea prin Fondul european de dezvoltare regionala (FEDR) acoperind 80% din totalul costurilor din proiect.

Aceasta finantare este independenta de fondurile alocate prin programele operationale ale României. Beneficiarii principali sunt autoritatile locale din orate cu peste 50.000 de locuitori.

Cei interesati se pot inscrie pentru participare, completând formularul online.

Data-limita pentru inscriere este 8 ianuarie, iar accesul la seminar va fi permis participantilor inregistrati in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii sunt disponibile in pagina evenimentului.

Sursa: ec.europa.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.