Sesiune online gratuita pentru ONG-urile interesate de fundraising

fundraising.jpg

Vineri, 26 august 2016, de la ora 10.00, are loc o sesiune deschisa, gratuita, online, de intrebari cu si despre fundraising adresate Cristianei Ionescu, unul din cei mai cunoscuti fundraiseri romani.

Sesiunea este adresata organizatiilor non-profit, asociatii, fundatii, federatii. La ea pot participa fundraiseri experimentati sau la inceput de drum, directori executivi, presedinti, membri de consiliu director, manageri de program.

In cadrul sesiunii, veti putea primi raspunsuri la intrebarile ce va framanta, din fundraisingul de la persoane fizice, companii, crowdfunding, evenimente, etc.

De asemenea, puteti primi feed-back pe materialele deja realizate de campanii de atragere de fonduri, scrisori catre finantatori, comunicarea de fundraising, social media, etc.

Cine este Cristiana Ionescu?

Cristiana Ionescu este Friendraiser, Fundraiser, Flower-raiser, Pearls Lover, Bike Rider/ Premiata cu Best Fundraiser of The Year 2009, 2013, 2014/The Woman of The Year 2013/Best Advisor of The Year 2014/ Coordonator de campanii de peste 5,8 milioane de euro in ultimii 6 ani./ Fondator Dreamcatchers Romania si Edulier/Trainer, autor materiale fundraising/Initiator Romanian International Fundraising Festival si blogger Finantare.ro.

Detalii tehnice

Data: 26 august 2016, orele 10.00-11.00.

Modul de desfasurare: skype, in limita a 20 de locuri.

Inscrierea se face completand urmatorul formular.

Prioritatea se acorda in ordinea inscrierilor.

Sursa: dreamcatchersromania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.