Sistemul Charisma Medical Software premiat pentru cea mai importanta realizare in domeniul software-ului romanesc

total_softCharisma Medical Software, unul dintre produsele de top ale companiei TotalSoft, a fost distins aseara in cadrul Galei Premiilor Finmedia 2010 cu premiul “eBusiness Software“, pentru cea mai importanta realizare in domeniul software-ului romanesc: castigarea statutului de furnizor preferat al companiilor prestatoare de servicii medicale din Romania.

Distinctia a venit sa incununeze un an 2010 cu totul exceptional pentru divizia medicala din cadrul TotalSoft, an in care companii precum Medsana, Euroclinic Hospital, Centrul Medical Unirea sau Anima Services au ales sa-si gestioneze intrega activitate medicala, precum si cea financiar-contabila, cu sistemul Charisma.

Acest premiu certifica inca o data performanta sistemului Charisma Medical Software, aplicatie care gestioneaza in total peste 4 milioane de pacienti si care a procesat pana acum cca 5.000.000 de cereri de analize medicale. Printre companiile care o utilizeaza se numara si Medicover, Institutul Oncologic Bucuresti, Fundatia si Institutul “Dr. Victor Babes”, Laboratoarele Synevo Romania sau PanMed Grup.

TotalSoft este prezenta pe piata solutiilor software destinate domeniului medical de peste 15 ani, timp in care a implementat solutiile sale in numeroase clinici medicale, laboratoare si spitale atat din  domeniul privat, cat si din domeniul public, si nu doar in Romania ci si in piete precum Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia sau SUA.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager, TotalSoft; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 23 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.