TotalSoft anunta disponibilitatea solutiilor sale pe platforma Microsoft CRM 2011

total_softTotalSoft, parte a Global Finance, anunta disponibilitatea solutiilor Charisma Cost Control, Charisma Collection, Charisma Document Management si Charisma Workflow pe noua platforma Microsoft Dynamics CRM 2011, lansata de curand si in Romania.

Intreg portofoliul de solutii de business dezvoltat pe tehnologii Microsoft beneficiaza acum de noile avantaje ale platformei MS Dynamics CRM 2011, oferind posibilitatea crearii unor interfete structurate pe roluri predefinite fiecarui utilizator, o flexibilitate mult superioara de configurare, dar si o crestere a eficientei gestiunii informatiilor. Aceste avantaje se traduc la clienti intr-un timp sensibil redus de configurare si implementare a solutiilor, o configurare mult mai rapida, pe specificul fiecarui client in parte dar si in costuri reduse de utilizare.

Charisma Cost Control este un produs proiectat special pentru a ajuta companiile sa controleze fluxul de administrare a costurilor operationale si contractele cu furnizorii. Produsul optimizeaza fluxurile de achizitii, de la structurarea bugetului, administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea si dezvoltarea relatiilor cu furnizorii, si pana la urmarirea contractelor cu acestia si finalizarea lor in cele mai bune conditii.

Charisma Collection este o solutie extrem de eficienta de colectare a debitelor de la clienti, gestionand procesele de solutionare a dosarelor juridice si reposesie, precum si orice activitate de remarketing – reselling, renting, refinancing. Astfel, o companie poate recupera rapid restantele clientilor sai, prevenind crearea si marirea conturilor de datorii.

Charisma Workflow permite organizatiilor de orice dimensiune, sa construiasca procese complexe in mod rapid, fie prin accesul unei interfete de browser web, fie direct in sistemul client al utilizatorului de back-office. Impreuna cu Charisma Document Management, este oferita automatizarea administrarii oricarui tip de continut, indiferent de format.

TotalSoft este unul dintre principalii parteneri Microsoft din Romania si, totodata, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii complexe de afaceri pe tehnologii Microsoft la nivel regional.

Aplicatiile Charisma Cost Control, Charisma Collection, Charisma, Document Management si Charisma Workflows se integreaza perfect cu Charisma ERP, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii.

O demonstratie gratuita a acestor solutii poate fi planificata la adresa http://www.charisma.ro/demo

Persoana de contact
: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top