Sistemul „Knowledge Management” – cheia succesului unei investitii cu finantare UE

Avand in vedere succesul repurtat cu ocazia editiei I a INCUBATORULUI de PROIECTE si AFACERI EUROPENE (6 februarie 2009), accesat de peste 40 de firme, agentii si instititutii publice ori ONG, la cererea unor participanti din tzara sau care sunt constransi ori motivati sa participe fie doar la Modulul introductiv al INCUBATORULUI (ed.II) – Knowledge Fundamentals din ziua de 19 martie, fie la Modulul al II-lea, anume cel legat de identificarea si obtinerea co-finantarii si initierii in vederea punerii bazelor unei Knowledge Organization in cadrul propriei firme/institutii – din ziua de 20 martie -, va informam ca exista posibilitatea speciala a inscrierii in acest regim, completata, in plus, ca BONUS de o runda de consiliere personalizata gratuita.

Pentru aceste categorii de participantii, va fi eliberat un Certificat de Absolvire de tip Cursuri de tip „Knowledge Fundamentals”, sub egida Knowledge Management Institute – Agentia Knomacons-Romania, reprezentant pentru Europa de Est al International Knowledge Management Institute – H.Q. in Washington D.C. (www.kminstitute.org), in co-tutela cu EUROLINK-House of Europe, Membra a Retelei Internationale a Caselor si Academiilor Europene si al IENetwork. Valoarea redusa a contributiei banesti este de doar 485 lei/participant. Este necesar doar sa mentionati odata cu transmiterea fisei de inscriere a solicitarii exprese in acest sens cu optiunea pentru modulul ales!

Pentru cei care utilizeaza sau vor utiliza acest certificat in vederea demonstrarii competentelor / abilitatilor in domeniul managementului de proiect, cheltuielile respective de training vor putea fi deduse / rambursate ulterior in cazul accesarii unui program cu finantare UE, in baza adeverintei pe care – la cerere – organizatorii o pot elibera.

Aceasta reuniune face parte dintr-un proiect nonguvernamental si nonprofit mai amplu – Atelierul Inter-Activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative -, sprijinit de urmatorii Parteneri Media: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support al Platformei “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, cei interesati pot consulta siteul www.StructuralFunds.ro sau contacta secretariatul Platformei “EU-RO Clearing Funds” la tel./fax: 021.2304997, e-mail: [email protected]

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.