SRI, invitat sa acceseze aproape 100 de milioane de lei prin POSCCE

computere.jpg

computereOrganismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), din cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala (MCSI), anunta lansarea Operațiunii 3.2.2. “Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice” apel 3, din cadrul Domeniului Major de Interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Scopul acestei operatiuni consta in asigurarea interoperabilitații sistemelor electronice ale institutiilor publice, respectiv optimizarea cooperarii intre institutiile publice si cresterea capacitatii de raspuns la solicitari primite din partea cetatenilor/ mediului de afaceri/ administratiei publice.

Se va finanta interconectarea acelor sisteme electronice care sunt functionale la momentul depunerii proiectului si a celor care se vor dezvolta prin proiect.

Solicitant eligibil: Serviciul Roman de Informatii (ca ordonator principal de credite), prin entitati aflate in subordinea acestuia, in parteneriat cu alte institutii publice centrale.

Suma totala alocata acestui apel de proiecte este de 97.000.000 lei, din care aproximativ 80.219.000 lei din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si 16.781.000 lei de la bugetul de stat.

Valoarea maxima a finantarii acordate este 97.000.000 lei (inclusiv TVA pentru cheltuieli eligibile).

Inregistrarea proiectelor se va realiza on-line la adresa de Internet: www.fonduri.mcsi.ro, in mod continuu, incepand cu data de 17 iunie 2013, ora 9.30. Termenul-limita de inregistrare a proiectelor este 31 iulie 2013, ora 16.30.

Reprezentantii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul MSI va pot raspunde la eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la fondurile structurale in domeniul IT&C, la adresa de e-mail [email protected] sau telefon 021.311.41.55.

Document anexat:

Ghidul solicitantului (ZIP)

Sursa: OIPSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.