Lista firmelor selectate de MFE pentru evaluarea proiectelor si a cererilor de rambursare depuse de beneficiari

dosare.jpg

dosareMinisterul Fondurilor Europene (MFE) a selectat 39 de firme cu activitati in domeniul recrutarii de personal pentru a asigura evaluarea rapida a proiectelor, a cererilor de rambursare a fondurilor europene depuse de beneficiari, dar si pentru verificarea contractelor de achizitii publice incheiate in cadrul proiectelor finantate din fonduri comunitare.

“Ii invitam pe toti cei care au expertiza necesara pentru a evalua cererile de finantare si pentru a verifica facturile depuse de beneficiari sa se adreseze firmelor selectate pentru a ni se alatura in acest proiect care va duce la finalizarea evaluarii proiectelor si a verificarii cererilor de rambursare, dar si la accelerarea ratei de absorbtie”, a declarat Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

In perioada imediat urmatoare vor fi selectati expertii propusi de societatile comerciale selectate, pentru ca acestia sa inceapa sa presteze servicii pentru Autoritatile de Management, Organismele Intermediare sau pentru Agentiile de Dezvoltare Regionala.

Expertii urmeaza sa fie platiti din fonduri europene contractate prin intermediul unui proiect pe Programul Operational Asistenta Tehnica.

Document anexat:
Anuntul de atribuire – lista firmelor selectate (PDF)

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.