Start inscrierilor pentru startup-uri romanesti: Investitii de pana la 1 milion Euro

cele-mai-interesante-startup-uri-romanesti.jpg

S-a dat startul inscrierilor in cea de-a treia runda de accelerare a Techcelerator, unde startup-rile romanesti din tehnologie pot obtine investitii de pana la 1 milion de euro. Programul este sustinut de GapMinder Venture Partners BV, cofinantat prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

Techcelerator vizeaza companii aflate in faza Minimum Viable Product (MVP) din domenii precum FinTech, securitate cibernetica, MedTech, solutii pentru transformare digitala, inclusiv aplicatii din zonele blockchain, inteligenta artificiala (AI) sau machine learning (ML). Structura echipei, impactul pe piata, impreuna cu tehnologia utilizata si gradul de maturitate al produsului reprezinta alti factori importanti in procesul de evaluare.

Inscrierile se fac aici.

Companiile selectate pentru noua runda de accelerare vor beneficia si de implicarea unor parteneri din mediul corporate, care se vor concentra in mod special pe trei directii specifice: FinTech, PropertyTech si Digital Transformation (& Automatizare). Banca Transilvania va oferi asistenta si mentorat pentru start-up-urile care dezvolta servicii financiare pentru IMM-uri. Un alt nou partener este Globalworth, liderul pietei de birouri din Romania, cu sprijinul caruia va fi lansata o noua categorie la care start-up-urile pot aplica, respectiv cea de PropertyTech. Solutiile din zonele smart buildings si smart city, mobilitate si energie, automatizarea proprietatilor sau software imobiliar vor beneficia de sprijin din partea Globalworth, obtinand acces la know-how din acest sector si isi vor putea testa produsele si valida prototipurile in cladiri de birouri premium, care integreaza elemente ale oraselor viitorului. La randul sau, in calitate de partener, EY Romania va oferi asistenta in ceea ce priveste adaptarea produselor la piata si expansiunea startup-urilor, prin prezenta sa globala, pe fondul focusului strategic al companiei de sustinere a antreprenorilor si ideilor de valoare. in reteaua de centre de crestere si inovare ale partenerului, startup-urile care dezvolta produse din domeniul serviciilor digitale vor beneficia de cunostinte si acces la clienti relevanti si piete complexe.

Aplicatiile pot fi trimise pana pe 25 februarie 2019. Programul de accelerare va incepe pe 15 aprilie si va avea o durata de 10 saptamani, desfasurandu-se atat in Bucuresti, cat si in Cluj-Napoca, cu sprijinul companiilor partenere si a aproximativ 60 de mentori romani si straini.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.