Start la inscrierile in competitia E.ON Energy Globe Award Romania

image.img_.570.400.jpg

Start la inscrierile in competitia E.ON Energy Globe Award Romania 2017

  • Autorii de proiecte sau idei in domeniul eficientei energetice si protejarii mediului le pot inscrie, incepand cu 1 mai, pe www.energyglobe.ro;
  • Concursul este deschis pentru orice persoana fizica sau juridica din Romania;
  • Termenul limita pentru inregistrarea proiectelor este 31 mai.

Cea de-a doua editie a competitiei E.ON Energy Globe Award Romania va fi lansata la 1 mai, cand toti cei care au proiecte, idei sau initiative inovatoare in domeniul eficientei energetice si protejarii mediului inconjurator le pot inscrie, pana la data limita, 31 mai, pe portalul www.energyglobe.ro.

Competitia este deschisa pentru orice persoana fizica sau juridica din Romania, precum comune, municipalitati, societati comerciale, institutii stiințifice si de cercetare, organizații de stat, organizatii neguvernamentale, scoli sau universitati.

In functie de tema si adresabilitate, proiectele inscrise vor fi grupate in cinci categorii: Companii, Municipalitati, Do it yourself, Tineret si Idei. Daca in primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate in diverse faze de realizare, in cea de-a cincea categorie vor fi incluse doar acele initiative sau idei inca neimplementate.

Proiectele castigatoare la fiecare categorie in parte vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate si se vor bucura de un larg interes din partea opiniei publice. Selectarea si evaluarea acestora se va realiza de catre un juriu independent format din specialisti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc in cadrul unei Gale organizate in luna octombrie la Bucuresti. Marele castigator se va califica la etapa internaționala a Energy Globe Award.

Partenerii institutionali ai editiei din acest an a E.ON Energy Globe Award Romania sunt Universitatea Politehnica din Bucuresti – Facultatea de Energetica, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. De asemenea, proiectul este sustinut de Ministerul Energiei si Ministerul Mediului.

Sursa: energyglobe.ro

One thought on “Start la inscrierile in competitia E.ON Energy Globe Award Romania”

  1. mihaita vasilas spune:

    salutare va scriu din italia ,asi vrea sa stiu cum pot fi ajutat,finantat ,investit pentru a construi o inovatie un prototip de talie mondiala e vorba de o inventie proprie se chiama G.A.M.F.E. e un mecanism gravitational perpetuum cu apa de mare ce produce o mare cantitate de energie electrica cu o foarte mica cantitate de apa ce este transformata in kg masa gravitationala . va multumesc si va las tel:00393299280798

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.