Start-up Nation 2017. Ministerul: Imediat dupa evaluarea dosarelor depuse si in limita resursei financiare ramase, vom organiza o noua sesiune de inscrieri

bani_ceas.jpg

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat anunta oficial ca, in actuala sesiune, ultima zi de inscriere in Programul Start-Up Nation este vineri, 14 iulie, ora 20:00, insa imediat dupa evaluarea dosarelor depuse in actuala etapa si in limita resursei financiare ramase va organiza o noua sesiune de inscrieri.

Prin urmare, imediat dupa evaluarea dosarelor depuse in actuala etapa si in limita resursei financiare ramase, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat va organiza o noua sesiune de inscrieri.

”Pana astazi au fost depuse aproximativ 9000 de planuri de afaceri” – spune joi ministerul, intr-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Joi, in jurul orei 12.00, pe site-ul oficial aippimm.ro figurau deja peste 10.500 de dosare depuse pentru ajutorul financiar de maximum 200.000 de lei.

Ce mai anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri:

  • Exista, insa, un mare numar de potentiali candidati care nu si-au putut finaliza procedura de inscriere, urmare a faptului ca n-au reusit sa-si infiinteze in timp util noile firme – conditie obligatorie a programului – dat fiind suprasolicitarea infrastructurii tehnice a Oficiului National Registrul Comertului si a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
  • Prin urmare, imediat dupa evaluarea dosarelor depuse in actuala etapa si in limita resursei financiare ramase, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat va organiza o noua sesiune de inscrieri.
  • ”Obiectivul nostru esential este sa incurajam tinerii antreprenori si pentru acest lucru este de bun simt sa folosim pana la ultimul leu resursa bugetara alocata. in acest sens trebuie interpretate declaratiile si atitudinea mea despre programul Start-Up Nation. Am avut reprezentarea ca ar fi fost mai simplu sa prelungim actuala sesiune…din pacate, motive de ordin juridico-birocratic, pur si simplu, impiedica acest lucru. Ne ramane, in schimb, optiunea unei noi sesiuni in perioada imediat urmatoare, pe care o vom anunta in timp util si care se va desfasura dupa aceleasi reguli ca si actuala sesiune de inscrieri”, explica ministrul Ilan Laufer.
  • Programul Start-Up Nation are, in acest an, o finantare de 1 713 798 lei, care asigura, in temeiul legii, suportul activitatii a 10 000 de noi firme infiintate dupa 31 ianuarie 2017.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.