Start-Up Nation 2018: Ministerul pentru IMM-uri a publicat propunerea de procedura de implementare

Start-upNation_0.jpg

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA) a publicat propunerea de procedura de implementare pe 2018 a programului de incurajare si de stimulare a infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii — Start–up Nation.

Potrivit unui document publicat pe site-ul ministerului, prin prezenta procedura se instituie o schema de ajutor de minimis.

“Obiectivul principal al schemei de minimis il constituie stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii si imbunatatirea performantelor economice ale acestora, crearea de noi locuri de munca, insertia pe piata muncii a persoanelor defavorizate, somerilor si absolventilor, cresterea investitiilor in tehnologii noi inovative”, se arata in document.

Bugetul estimativ al schemei de minimis pentru anii 2018, 2019 si 2020 este de 2.000.000.000 lei/anual. Prin implementarea programului se estimeaza acordarea de ajutor de minimis unui numar de maxim anual 10000 de beneficiari. Finantarea in cadrul prezentei scheme de minimis se face din fonduri de la bugetul de stat si fonduri europene.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.