Polul de Dezvoltare Ploiesti urmareste atragerea de fonduri europene

fonduri europene, proiecte, Ploiesti

Reprezentantii primariilor din Dumbravesti si Targsorul Vechi au fost singurii care au promovat lista proiectelor din strategia proprie de dezvoltarea a polului, proiecte care privesc reabilitarea infrastructurii rutiere, cea sociala si de alimentare cu apa.

Directorul adjunct din cadrul ADR Sud-Muntenia, Mariana Visan a prezentat datele tehnice din proiectele care pot fi finantate prin Programul Operational Regional (POR), in special pe axele 3 si 5, care se refera la infrastructura sociala, sanatate, invatamant (Axa 3) si respectiv turism, reabilitare situri arheologice, cladiri patrimoniu, drumuri de acces (Axa 5).

Presedintele Consiliului Judetean, Mircea Cosma doreste ca, prin intermediul Polului de Dezvoltare Ploiesti-Prahova, judetul sa acceseze fonduri nerambursabile in valoare de 400 milioane euro. La eveniment au participat coordonatoarea Planului de Dezvoltare Ploiesti – Prahova, Cozia Georgescu, directorul adjunct al Directiei de Integrare din cadrul CJ, Dan Neagu, precum si primarii din Ploiesti si localitatile limitrofe, cuprinse in Polul de Dezvoltare Ploiesti-Prahova.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.