Primaria Craiova va finanta realizarea unui aqua-park la marginea orasului

aqua-parc, Craiova, finantare, Consiliul Local

Potrivit proiectului tehnic elaborat de executivul Primariei, municipalitatea intentioneaza sa amenajeze in parcul aflat la marginea orasului doua bazine de inot, dintre care unul de dimensiunile unui bazin olimpic, terenuri de sport, restaurante si un lac si un rau in miniatura.

“In curand, craiovenii nu isi vor mai permite sa mearga la mare sau la munte, tocmai de aceea vrem sa reabilitam aceasta zona de agreement, unde se vor putea distra pe bani putini”, a declarat primarul Antonie Solomon.

Pe plaja din parcul Lunca Jiului, municipalitatea craioveana intentioneaza sa amenajeze si terenuri de sport (fotbal pe plaja, tenis cu piciorul si volei) si “un lac si un rau in miniatura, ce consta intr-un canal cu apa curgatoare cu viteza mica si o zona de relaxare in apa”.

Parcul Lunca Jiului se afla la iesirea din oras, aproape de raul Jiu, langa cartierul de romi denumit Mofleni si se intinde pe o suprafata de peste 20 de hectare. Proiectul Primariei Craiova cuprinde reabilitarea a 30.000 de metri patrati din suprafata totala a parcului. Durata de executie a lucrarilor a fost estimata la 13 luni, lucrarile urmand sa inceapa in iunie 2009.

Valorea totala a investitiei se ridica la 42.298 mii lei, suma care a fost deja curpinsa in lista de investitii a municipalitatii pentru anul 2009.

Finantarea proiectului se va realiza integral din bugetul Consiliului Local Craiova.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.