1300 proiecte vor primi finantare prin PNDR de 707 milioane de euro

PNDR, agricultura, programe, proiecte

Astfel, potrivit datelor Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), in cursul anului 2008 au fost organizate sase sesiuni de selectie in care au fost depuse proiecte, iar dupa analiza realizata anul acesta au fost alese pentru finantate, pana in prezent, dintr-un total de 3.657 de proiecte depuse, un numar de 1.339 eligibile.

Din acestea, s-au contractat un numar de 1.297 de dosare cu o valoare publica de circa 707 milioane de euro. Din diferenta de 42, un numar de 36 de proiecte se afla, in prezent, in stadiu de avizare si semnare, iar sase proiecte de pe masura 121 au fost reziliate la cererea beneficiarilor, din cauza dificultatilor de obtinere a creditului bancar.

Conform datelor MAPDR, la nivel national, au fost depuse 6.658 de proiecte conforme cu o valoare publica de peste cinci miliarde de euro, iar in urma evaluarii punctelor conforme pentru fiecare masura, in functie de sesiunea de depunere, au fost declarate eligibile 2.645 proiecte cu o valoare de circa 1,5 miliarde euro si neeligibile 1.012 proiecte in valoare de 703 milioane euro.

Mai multe detalii: www.agromanager.ro

Sursa: Agromanager

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.