Agentia de Dezvoltare Economico – Sociala Caras-Severin deruleaza proiectul “Administrarea Unitara a Zonelor cu Potential Ecologic Deosebit din Clisura Dunarii – DOI”

proiect, finantare, resurse umane, studiu de fezabilitate

In valoare totala de 128.500 euro, proiectul se deruleaza prin Programul de Vecinatate Romania – Serbia 2004 – 2006 iar contributia beneficiarului la realizarea proiectului se ridica la 12.850 euro.

Obiectivului general al proiectului este elaborarea si aplicarea de masuri active in vederea sprijinirii dezvoltarii economico-sociale echilibrate in zona de granita si facilitarea colaborarii transfrontaliere.

In cadrul proiectului, se va realiza studiul de fezabilitate si proiectul tehnic pentru reabilitarea drumului comunal Belobresca – Zlatita (DC 111 din DJ 57 A pana la Zlatita DJ 571), drum a carui reabilitare va duce la imbunatatirea accesibilitatii transfrontaliere, incluzand accesul la obiectivele turistice si reducerea timpului de calatorie intre punctele de destinatie transfrontaliere.

De asemenea, prin cursurile de management si conferintele organizate, va contribui la imbunatatirea calitatii resurselor umane si a activitatilor de management al proiectului si de management de protectie a mediului in regiunile transfrontaliere.

Informatii suplimentare despre proiect pot fi obtinute de la domnul Vilceanu Cristian, Director Executiv ADECS, la telefon 0744/603085 sau pe adresa de e-mail: [email protected].

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.