Fundatia Alexandrion Group lanseaza un program de finantare pentru ONG-uri

finantare, ONG, fundatie

Sunt vizate proiectele cu buget mic indiferent de domeniul de desfasurare: mediul inconjurator, educatie, protectia copilului, persoane cu handicap, cultura etc.

Solicitantii sunt rugati sa trimita o scurta descriere a organizatiei si activitatilor pe care le desfasoara, o prezentare a proiectului pentru care solicita finantare (inclusiv bugetul), date de contact, plus orice alt act pe care il considera necesar pana la sfarsitul lunii martie pe urmatoarea adresa “Fundatia Alexandrion Group DN1 km 15+116,Otopeni, Ilfov 010072” sau la email: [email protected].

Sunt considerate eligibile acele proiecte cu buget mic depuse de organizatii nonguvernamentale legal constituite in Romania, care nu au ca beneficiar o persoana sau ca scop organizarea unui eveniment si care respecta data limita de depunere.

Fisa program

Despre Fundatia Alexandrion Group

Aparuta in 2003, Fundatia Alexandrion Group este o fundatie corporatista, care a preluat si continua programele de responsabilitate sociala ale companiei Alexandrion, oferind sprijin comunitatii in rezolvarea problemelor sociale cu care se confrunta.

Inca de la infiintare fundatia a raspuns favorabil nevoilor comunitatii acordand sponsorizari acelor ONG-uri sau institutii care au impresionat prin seriozitate, capacitatea de a gestiona proiecte, eficienta utilizarii fondurilor, entuziasmul si pasiunea cu care isi faceau treaba oamenii din cadrul organizatiei/institutiei si unicitatea serviciilor lor in comunitatile din care fac parte.

Contact
Andreea Rotaru
Director Executiv
Office PHONE: 0040-21-405.11.00
Office FAX: 0040-21-405.11.99
E-mail: [email protected]

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.