Retea transfrontaliera de centre de informare, consiliere, instruire, calificare si plasare a fortei de munca, Maramures – Teceu

Phare, cooperare transfrontaliera, resurse umane

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures, in parteneriat cu Uniunea Judeteana a Sindicatelor CNSLR Fratia filiala Maramures, Patronatul intreprinderilor Mici si Mijlocii Maramures, Asociatia culturala “Unirea” Sighetul Marmatiei, Consiliul Local Strimtura (Hlebokei Potic), Asociatia Culturala George Cosbuc Solotvino, in asociere cu SC Patry Club din Campulung la Tisa si Dilovi Initsiatyvy Ivano Frankivsk, implementeaza proiectul “Retea transfrontaliera de centre de informare, consiliere, instruire, calificare si plasare a fortei de munca, Maramures – Teceu” pe scurt “JobNet”, finantat prin programul Phare 2005, Cooperare Transfrontaliera Romania-Ucraina.

Proiectul are o durata de implementare de 16 luni si a inceput in noiembrie 2007.

Avand in vedere apropierea termenului de finalizare a proiectului, AJOFM Maramures organizeaza in perioada 12-15 martie 2009 o serie de intalniri la care vor participa si partenerii ucrainieni.

Cu aceasta ocazie, partenerii vor evalua implementarea proiectului si se va analiza realizarea obiectivelor propuse, respectiv:

1. Imbunatatirea legaturilor economice transfrontaliere prin crearea unei retele de 4 centre (3 in Maramures si 1 in Slatina) de informare, consiliere, instruire si plasare a fortei de munca din cele doua tari.

2. Imbunatatirea resurselor umane prin consilierea, instruirea, respectiv calificarea pe parcursul a 12 luni, a 150 de persoane din zona de acoperire a proiectului.

Rezultatele obtinute pe perioada derularii proiectului vor fi prezentate public la conferinta de presa organizata la sediul AJOFM Maramures in data de 13.03.2009, ora 12.00.

Detalii suplimentare pot fi furnizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures, str. Hortensiei 1A, tel./fax: 0262-227820 / 0262-227821, email: [email protected], Responsabil proiect: Alexandru Bondrea.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.