Ramada Majestic cauta fonduri UE pentru dotari si training de personal

Hotelul Ramada Majestic din Bucuresti intentioneaza sa acceseze fonduri europene prin intermediul unei parteneriat cu Deloitte, pentru a creste nivelul profesional al angajatilor si calitatea serviciilor din hotel, precum si pentru achizitionarea de echipamente si mobilier.

“Am intrat intr-un parteneriat cu Deloitte pentru accesarea fondurilor europene, dar procesul este greoi. Investitiile se vor face pentru cresterea nivelului calitativ al serviciilor din hotel, atat pentru dotari cu echipamente si mobilier, cat si pentru cresterea nivelului profesional al angajatilor. Acum depinde insa de ce se va intampla cu economia, pentru ca, in aceste fonduri, trebuie sa vii cu 50% din bani”, a declarat pentru Mihai Acatrinei, directorul general al hotelului.

Hotelul Ramada Majestic si-a bugetat pentru anul in curs afaceri mai mici cu 14% fata de anul trecut, pe fondul criezi economice, fiind prognozat un nivel de circa 3,8 mil. euro, dupa ce, in primele luni din 2009, incasarile au fost mai mici cu 20-25%. Desi nu au modificat inca tarifele, oficialii Ramada Majestic spun ca in 2009 trebuie sa ne asteptam ca hotelierii sa “umble” la preturi, coborandu-le sub nivelul de 100 de euro, pentru a putea fi compatibile cu tarifele practicate in celelalte capitale europene.

Mai multe detalii: www.standard.ro

Sursa: Business Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.