Liviu Nistoran, “viitor-fost” sef al ANC: Cred ca ma voi orienta spre consultanta

Liviu Nistoran, presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC), a declarat ca s-ar putea reorienta catre consultanta si ca va dedica mai mult timp planurilor personale si de business, dupa ce in urma proiectului propus ieri spre adoptare de catre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) s-a luat hotararea ca ANC sa se restructureze, iar conducerea sa fie numita de seful statului.

Conform unor declaratii publicate pe blogul sau, Nistoran se asteapta sa fie inlocuit de la conducerea ANC. “Imi doresc foarte mult ca urmatorul presedinte sa continue proiectele pe care le-am initiat si sper sa fie primul presedinte care isi duce mandatul pana la capat”, scrie el.

“Deocamdata astept sa vad ce decizie se va lua. Ma voi ocupa de diverse proiecte de business, ma voi intoarce in industrie. Cred ca ma voi orienta spre consultanta. In ceea ce priveste afacerea cu GPS-uri ea este destul de mica pentru ca si piata de GPS-uri din Romania este mica”, a declarat Liviu Nistoran.

Inainte de a deveni presedinte ANC, Nistoran a fost implicat in compania Televoice, specializata in vanzarea de GPS-uri, cu afaceri de 4 milioane de euro in 2007.

Mai multe detalii: www.dailybusiness.ro

Sursa: DailyBusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.